Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Οι Πληκτικές Κουράδες του Κοινοβουλευτικού Κρετινισμού

Αναδημοσίευση από την Κόκκινη Γωνιά

Μικρό σχόλιο πάνω στην εικονική επικαιρότητα

Όλη η κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξαιρετικές μανούβρες και κοκκορομαχίες της αριστεράς στη Βουλή. Από τη μία το ΚΚΕ καταθέτει πρόταση νόμου για την "κατάργηση του μνημονίου" εν μέσω μιας κοινοβουλευτικής κατάστασης που γνωρίζει και ο τελευταίος άνθρωπος που έμαθε δύο στάλες αριθμητική στη χώρα, πως δεν πρόκειται να περάσει. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ εντυπωσιάζει σε ασκήσεις γυμναστικής, καθώς αρνείται να ψηφίσει μια τέτοια πρόταση ακόμη και στα ψέματα... μη τυχόν χαλάσει και το προφίλ της υπεύθυνης διαχειριστικής δύναμης, που έχτισε με τόσο κόπο.

Φαίνεται πως η εκλογική πολιτική -η μόνη πολιτική που στην ουσία αναγνωρίζουν- συνεχίζεται γι' αυτά τα δύο κόμματα. Επικοινωνιακές παράτες, εικονικά ξεβρακώματα και μάχες ανακοινώσεων.
Άσχετα όλα αυτά, φυσικά, από τις πραγματικές ανάγκες της εργατικής τάξης, που στενάζει κάτω από τη μπότα του σύγχρονου ολοκληρωτικού καπιταλισμού. Καλά κρασιά.
avanti_maestro

1 σχόλιο:

  1. Το πόσο "κόκκινη" είναι η γωνιά φαίνεται από την "μέση" οδό των δήθεν ίσων αποστάσεων.....
    Η συμετοχή στο αστικό κοινοβούλιο είναι το πρόβλημα ή το ξεβράκωμα της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας που ενοχλεί τέτοιους "κόκκινους";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή